هر نوع ورزش منظم دارای فایده است ، اما دوچرخه سواری مخصوصا خوب می باشد چون آسیب های کمتری در نتیجه انجام آن روی می دهد.
هر نوع ورزش منظم دارای فایده است ، اما دوچرخه سواری مخصوصا خوب می باشد چون آسیب های کمتری در نتیجه انجام آن روی می دهد.
سلامت نیوز: انسانها عموما موجودات کنجکاوی هستند و دانستن افکار یا رازهای پنهان، آنها را به وجد می آورد. موضوع وقتی جالبتر می شود که آنها بتوانند ذهن دوست یا همسرشان را بخوانند. شاید با خواندن تیتر مطلب، پیش خودتان فکر کردید که: «امروز میرم خونه و فکر داداشم رو می خونم تا ببینم چرا این چند روز اخلاقش عوض شده» ولی عجله نکنید، این کار به آن سادگی هم که تصور می کنید نیست.
مردم کوبا او را 24 صدا می کنند.
به گزارش «24»، یواندری هرناندز گاریدو لقب «مرد 24تایی» را به خاطر انگشت های دست و پایش کسب کرده است یعنی در هر دست و پا شش انگشت دارد که خودش به این انگشتان خیلی افتخار می کند و آنها را مایه مباهات خود میداند.
او می گوید تعداد اضافی انگشتان او را قادر به کارهای عجیب و غریب مثل بالا رفتن از درختان و مکان های صعب العبور می کند. از مشاغل مهم او عکس گرفتن با توریست ها و بریدن نارگیل ها است که در این کار مهارت زیادی دارد.
اخیراً یکی از گردشگران برای عکس گرفتن با او 10 دلار پرداخت کرد در حالیکه به گفته هرناندز در این کشور مردم به طور متوسط ماهیانه 20 دلار درآمد دارند.
مرد24 تایی
او شغل ثابتی ندارد و به کمک 24 انگشت خود سعی می کند امور خانواده خود را بگذراند. در کودکی هرناندز با فیدل کاسترو نیز دیدار داشته است. هرناندز می گوید میلیون ها دوست از سراسر کشور دارد که هر روز برای دیدن انگشتانش به خانه او می آیند ولی او همچنان به زندگی عادی خود ادامه می دهد.
محققان با بررسی ساختار پوست کوسه ها دریافتند که این جانداران با استفاده از حفره های موجود بر روی پوست خود .................
محققان با بررسی ساختار پوست کوسه ها دریافتند که این جانداران با استفاده از حفره های موجود بر روی پوست خود میتوانند با سرعتی بالا شنا کرده و به راحتی و در همان سرعت تغییر مسیر بدهند .
مطالعات جدید نشان میدهد که کوسه ها برای افزایش سرعت حرکت در آب؛روی پوست خود حفره هایی ایجاد میکنند که شبیه به گودال هایی که روی توپ گلف قرار دارند میباشد که وجود همین حفره ها منجر به افزایش سرعت آن ها میشود.
دانشمندان در تازه ترین بررسی های خود دریافته اندمگس ها به حسگر های گرمایی درونی مجهز هستند..................
دانشمندان در تازه ترین بررسی های خود دریافته اندمگس ها به حسگر های گرمایی درونی مجهز هستند و از آن برای تنظیم دمای بدن خود با محیط اطراف استفاده میکنند.
نوعی مگس موسوم به کرم میوه از چهار نورون بزرگ حرارتی درمغزش برخوردار است. که از آن به عنوان سیستم تنظیم کننده ی دما استفاده میکند.
دانشمندان دریافته اند؛این نورون ها تنها در دماهایی فعال میشوند که بالاتر از دمای مورد نظر و مطبوع مگس باشند.
گیاهان هنگام جراحت از طریق مواد شیمیایی که از ریشه ی آن ها متصاعد میشود؛درخواست کمک میکنند..........
گیاهان هنگام جراحت از طریق مواد شیمیایی که از ریشه ی آن ها متصاعد میشود؛درخواست کمک میکنند.
وقتی که گیاهی مورد هجوم عوامل بیماری زا مانند باکتری های مضر قرار میگیرند برگ های آن به ریشه پیغام میفرستند و در درخواست کمک میکنند تا ریشه اسیدی ترشح کند تا به کمک آن باکتری های سفید به کار گرفته شوند.
هارس بیس؛دانش یار علوم خاک وگیاه از دانشگاه دلاور گفت:گیاهان از آن چیزی که تصور میشود عاقل ترند!مردم تصور میکنند که ریشه ی گیاهان در برابر حملات عوامل بیماری زا واکنشی ندارند؛در حالی که تحقیقات جدید نشان میدهد که گیاهان راه هایی برای درخواست کمک از محیط اطراف دارند.
گیاهان در این مواقع امواجی با طول موج بلند از برگ به ریشه ارسال میکنند و ریشه با تولید مواد آلی به این درخواست کمک پاسخ میدهد(ایسنا)
بر خلاف باور های رایج مطالعات جدید نشان میدهد که مورچه ها نسبت به مواد غذایی نمک دار بیشتر از مواد شیرین از خود علاقه نشان میدهند................
بر خلاف باور های رایج مطالعات جدید نشان میدهد که مورچه ها نسبت به مواد غذایی نمک دار بیشتر از مواد شیرین از خود علاقه نشان میدهند.
تمام جانداران از حیوانات تا بشر برای حفاظت از اعصاب بدن و فعالیت های ماهیچه ای و تعدیل میزان آب بدن نیازمند مصرف مقدار معینی از نمک هستند.
با این وجود که مورچه ها معمولا برای تامین انرژی مورد نیاز خود به منابع شیرین هجوم می آورند اما مطالعات جدید نشان میدهد که این جانداران در شرایط مختلف طعم شوری را به شیرینی ترجیح میدهند.
این نتایج در باره ی مورچه های گیاه خوار بیشتر صادق بود زیرا مورچه های گوشت خوار نمک مورد نیاز بدن خود را از بدن شکار تامین میکنند.
زنبور ها برای اطلاع هم گروه های خود از مکان منابع غذایی از رایحه ی گل ها استفاده میکنند........
زنبور ها برای اطلاع هم گروه های خود از مکان منابع غذایی از رایحه ی گل ها استفاده میکنند.
به گفته ی محققان دانشگاه لندن؛برای بسیاری از حیوانات یافتن غذا بسیار زمان گیر و نا کار آمد خواهد بود.اما بعضی از جانداران مثل زنبور ها این مشکل را با مطلع کردن هم گروه های خود از مکان هایی که غذا به وفور یافت میشود حل کرده و آن ها را در عملیات جست و جوی غذا شرکت میدهند.زنبور های عسل با انجام پروازهای چرخشی به زنبور های دیگر آدرس و جهت منابع غذایی را نشان میدهند اما زنبورهای دیگر با استفاده از انتشار رایحه یا فرومون در کندو های زیستگاه خود؛زنبورهای دیگر را برای بیرون آمدن و جست و جو تشویق میکنند.
دانشمندان برای کشف چگونگی مسیریابی زنبورها رایحه ی گیاه آنیس و فرومون جمع آوری نیرو را با هم ترکیب کرده و در کندوی زنبورها منتشر کرده و سپس فعالیت های زنبورها را تحت نظر گرفتند.زنبورها زمانی که رایحه ی گیاهان آنیس توسط زنبوری دیگر به کندو آورده شد دریافتند که گل هایی با رایحه ی مشابه گیاه آنیس برای آن ها بسیار مفید بوده و برای یافتن آن گلها؛کندو را ترک کردند.
آن ها مشاهده کردند که زنبور های فعال؛هم گروه های خود را با حرکت هیجان زده در اطراف کندو؛وزوز کردن و انتشار فرومون جمع آوری نیرو برای یافتن غذا تحریک میکنند.به این معنی که این زنبورها عطر گل هایی را که از آن ها تغذیه کرده اند با خود به کندو آورده و طعم آن ها را وارد عسل میکنند.
در این صورت زنبور های دیگر کندو را برای یافتن گل هایی با همان عطر و طعم ترک خواهند کرد.
دانشمندان ژاپنی از بدن موش هایی که شانزده سال منجمد شده بودند،شبیه سازی کردند.................
دانشمندان ژاپنی از بدن موش هایی که شانزده سال منجمد شده بودند،شبیه سازی کردند.تاکنون شبیه سازی ها با استفاده از سلول های اهدایی از بافت کبد و انتقال مولکول DNA آنها به سلول های تخم گیرنده انجام می شده است.
کارشناسان پیش از این معتقد بودند که استفاده از سلول های منجمد برای این منظور غیر ممکن است،چرا که فرایند انجماد به مولکول های DNA آسیب میرساند.اما دانشمندان ژاپنی که به تازگی موفق به انجام این کار شده اند،اعلام کردند که با این روش می توان مخلوقات منقرض شده مانند ماموت ها را از بقایای یخ زده ی آنها دوباره ایجاد کرد.
از زمان شبیه سازی دالی(گوسفندی که در سال 1996 به دنیا آمد) تا کنون هر نمونه ی شبیه سازی شده ی موفق با روشی انجام شده که طی آن اسید نوکلئیک از سلول خارج و سپس یک سلول تخم خالی جاسازی میشود و فرایند تقسیم سلولی با کمک مواد شیمیایی یا الکتریسیته آغاز میشود اما در تحقیق اخیر با عملیاتی موفقیت آمیز و با استفاده از سلول های مغز موش هایی که در دمای منهای بیست درجه منجمد شده بودند،نمونه ی شبیه سازی شده ی آن ها خلق شد.
یک گروه از دانشمندان نانو؛کوله پشتی های سلولی برای حمل و تحویل مواد شیمی درمانی ابداع کرده اند.............
یک گروه از دانشمندان نانو،کوله پشتی های سلولی برای حمل و تحویل مواد شیمی درمانی ابداع کرده اند.
سلول هایی که این کوله ها را همراه خود دارند همچنین میتوانند تومورها را نیز شناسایی کنند،یا به آجر های ساختمانی برای مهندسی بافت ها تبدیل شوند.
محققان دانشگاه MIT که مخترعان چنین کوله پشتی های ظریف و میکروسکوپی هستند،معتقدند که برای اولین بار در جهان توانسته اند چنین بسته ی مصنوعی را به یک سلول متصل کنند.
این کوله پشتی های پلیمری به پژوهشگران این امکان را میدهد که از سلول های بدن برای حمل بارهای بسیار اندک استفاده کرده و حرکت های آن ها را با استفاده از میدان های مغناطیسی دست کاری کنند و از آنجا که هر بسته تنها منطقه ی بسیار کوچکی از سطح سلول را میپوشاند،پس با عملکردهای طبیعی سلول تداخل و منافاتی ندارد و مانع از تعامل آن با فضای خارج نمیشود.